top of page

Kindercoaching

In een wereld waarin wordt verwacht dat je meedraait in het tempo en de stroming van anderen is het vaak moeilijk om je eigen weg te vinden. Dat is voor volwassenen vaak al een uitdaging, maar zeker voor kinderen.

Zoveel verwachtingen en voorbeelden die helpend kunnen zijn, maar ook verwarrend.

Moeten, kunnen en willen loopt hierdoor vaak door elkaar. Soms uit zich dat in gedrag wat niet zo passend of helpend is in sommige situaties.

Dan is het fijn om een extra hulplijn in te schakelen. Iemand die je helpt om de wereld even vanaf een andere kant te bekijken, iemand die je helpt te voelen wat er van binnen gebeurt en hoe je vanuit je eigen superkrachten goed voor jezelf kan zorgen en toch op een fijne manier mee kan doen in de wereld waarin je leeft.

Ik kan als kindercoach meekijken met jullie uitdagingen en samen met onze paardjes hierop een ander licht te laten schijnen zodat je uiteindelijk weer wat soepeler met het leven mee kan dansen.

Bel me gerust om te horen of we elkaar kunnen ontdekken.

Info

Als coach werk ik altijd vanuit de kracht van het kind. Ik kijk naar wat er goed gaat en waar zijn of haar kwaliteiten en talenten liggen. Dat is het punt waar vanuit we starten in een traject.

Ik kijk als coach niet naar problemen, maar naar mogelijkheden. 

Vanuit deze positieve insteek pakken we de uitdagingen en struikelblokken aan. Groeien doe je wanneer je buiten je comfortzone stapt, maar dat gaat een stuk makkelijker wanneer dat ondersteund mag worden door een veilige omgeving en de vrijheid te zijn wie je bent.

KOSTEN

Ook de betrokkenheid van en samenwerking met ouders en/of opvoeders speelt hierbij een grote rol.

Tussentijdse evaluaties vormen dan ook een belangrijk onderdeel binnen een coachingstraject.

Zowel de intake als coachingssessies zijn op onze Hartenplaats in Toldijk.

Voorafgaand aan een coachingstraject vindt er altijd een intake plaats.

Hierin wordt onder andere besproken wat de ouders verwachten van het traject en wat ik kan bieden.

Coachingssessie: 50 euro

(duur 60 minuten)

Heb je vragen of ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jullie kind zou kunnen betekenen? Dan hoor ik graag van je! Neem gerust contact op!

bottom of page