top of page

Kinderyoga

Tijdens een kinderyogales wisselen bewegingen en rustmomenten elkaar af.

Ontspanning door inspanning dus.

Er worden verhalen verteld, onze fantasie wordt geprikkeld, we dansen, doen yogahoudingen, meditaties en ademhalingsoefeningen.

Alles afgestemd op de leeftijd en de belevingswereld van het kind. Zo leren ze spelenderwijs emoties te herkennen en hoe hier mee om te gaan. Ze leren hun krachten te gebruiken en talenten te ontdekken. 

Kinderen worden onder andere gestimuleerd in de ontwikkeling van hun creativiteit, samenwerking en zelfvertrouwen. Hierbij verandert "moeten" in "mogen" en "presteren" in "plezier hebben".

Bij mooi weer zijn de lessen buiten, in onze boerderijtuin met onze minipaardjes als "publiek". Bij minder mooi weer zijn de lessen binnen in onze yogastudio. 

Info

Elk kind kan en mag mee doen met de yogalessen. Ongeacht ervaring of fysieke mogelijkheden. Ieder kind doet mee naar eigen kunnen. Twijfelt u over mogelijk fysieke of emotionele beperkingen? Neem dan vooraf even contact met mij op.

Het is fijn om los zittende kleding te dragen. Liefst in laagjes zodat je afhankelijk van de inspanning wat aan of uit kan doen.

Onze groepjes bestaan uit maximaal 6 kinderen in dezelfde leeftijdsgroep, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht voor ieder kind.

Kosten

Nieuwe tarieven volgen met het nieuwe rooster.

Agenda

Momenteel zijn er geen yogalessen.

Deze starten weer in de zomer.

Een yogales duurt 60 minuten. Aanvang is 5 minuten voor de start van de les. Probeer op tijd te komen, anders verstoort het de les en dat is niet zo fijn.

 

Reserveren kan via WhatsApp of mail

bottom of page