Privacy beleid

In dit privacybeleid staat hoe ik, Kim Donders (eigenaresse, docent en organisator van alles op en rondom De Hartenplaats), omga met jouw persoonsgegevens. Ik respecteer jouw privacy en ga volgens de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en de Algemene verordening gegevensbescherming (Avg) om met jouw persoonsgegevens.


Persoonsgegevens

Welke gegevens bewaart De Hartenplaats van jou?

Alle gegevens die je invult: via het contactformulier op de website of op een aanmeldformulier, inschrijfformulier of coachovereenkomst. Gegevens die je mij geeft welke nodig zijn voor het verzorgen van de aan jouw te leveren dienst en de daarbij horende factuur zoals:

- je voor- en achternaam

- je adres

- je telefoonnummer

- je emailadres

- je betaalgegevens

- je leeftijd en eventuele bijzonderheden

Ook informatie welke ik belangrijk vind om te bewaren welke waarde kunnen hebben voor de diensten die ik lever bewaar ik.

Sommige gegevens moet ik tot wel zeven jaar voor de belastingdienst bewaren, andere gegevens kan ik op elk moment verwijderen: wanneer ik deze niet meer nodig heb of wanneer jij dat wilt. 

Verwerken persoonsgegevens

Alle gegevens die ik van jou ontvang, worden alleen gebruikt voor de diensten die ik, namens De Hartenplaats voor jou uitvoer.

Ik zal je gegevens nooit doorgeven aan derden voor bijvoorbeeld marketingdoeleinden. Mijn boekhouder heeft echter wel inzicht in jouw NAW-gegevens, maar deze heeft de plicht hier ook zorgvuldig mee om te gaan en enkel te gebruiken voor belastingaangiften voor De Hartenplaats. In uitzonderlijke gevallen, zoals fraude of inbraak, kan het voorkomen dat ik gedwongen ben gegevens door te geven aan de Politie. Laten we hopen dat dat nooit nodig zal zijn.

Beveiliging
Bij wet wordt van mij verlangd dat ik jouw gegevens bescherm. Dat doe ik dan ook zo goed als mogelijk.

Alles wat we via WhatsApp of Facebook Messenger bespreken blijft daar en wordt beschermd door de privacy overeenkomsten waar wij ‘Ja’ op zeiden als gebruikers van die diensten.

Verder bewaar ik al jouw gegevens op mijn eigen telefoon en computer, welke beveiligd zijn met toegangscode en up-to-date beveiligingssoftware. Alleen ik heb toegang tot mijn telefoon en computer. 

Cookies
Mijn site (www.hartenplaats.nl) maakt gebruik van cookies. Je hebt altijd de mogelijkheid om cookies weer van je harde schijf te verwijderen. Daarnaast kun je cookies uitschakelen via je browser. Zie bijvoorbeeld deze toelichting door de Consumentenbond voor uitleg. Zie: http://www.consumentenbond.nl.

Deze cookies worden gebruikt om mijn website leuk en functioneel te maken, niet voor marketingdoeleinden. Het staat je vrij om cookies uit te schakelen. Houd er dan wel rekening mee dat de website niet optimaal werkt.

Mijn website is via cookies ook gekoppeld aan Google Analytics en Facebook (de beroemde/beruchte “Facebook-pixel”) . Hiermee kan ik bijvoorbeeld zien hoeveel tijd je op mijn site blijft hangen, welke pagina’s de meeste bezoekers trekken en hoe je op mijn pagina terecht gekomen bent. Deze cookies worden beheerd door (respectievelijk) Google en Facebook, dus er is een redelijke kans dat je na een bezoek aan mijn website getrakteerd wordt op reclame verwant aan mijn werkzaamheden en aanbod op deze website, maar helaas heb ik daarover geen controle. Ik kan je alleen verzekeren dat ik netjes met je gegevens omga, maar als je geen vertrouwen hebt in die twee bedrijven, dan is er helaas geen andere mogelijkheid dan mijn website niet langer te bezoeken.

 

Jouw rechten 
Ik respecteer jouw privacy. Het recht om jouw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen heb je ten alle tijde. Je mag me hierover altijd aanspreken.

Voor overige vragen, opmerkingen of het inzien van de gegevens die De Hartenplaats van je heeft opgeslagen, kun je contact opnemen met Kim Donders van De Hartenplaats: info@hartenplaats.nl of 06-26635912.