top of page

Hallo! Wij stellen ons graag alvast aan je voor

20220619_152043.jpg

Hej, ik ben Kim, op deze foto met een van onze honden Raf!

Creatief, leergierig, zorgzaam en een natuurmens. Dat ben ik. Onder andere. Graag doe ik dingen op mijn eigen manier. Ik kleur graag buiten de lijntjes, omdat ik die lijntjes vaak niet eens zie. Ik hou ervan als anderen dat ook doen, hun eigen pad bewandelen. Dat inspireert mij.

Ik ben dol op kleur, fotografie, plantjes, boeken, knutselen, klussen en oldtimers. Sowieso hou ik van oude en unieke dingen. Duurzaamheid en bewust met het milieu omgaan zijn voor mij belangrijk.


Ik ben een huismus, maar ga ook graag op pad. Ik hou van buiten zijn, de geur van gras, zand en bloemen.

Toen wij in 2016 ons nieuwe thuis vonden op De Hartenplaats, wist ik direct dat dit de plek ging worden waar mijn passies samen konden komen. Werken met kinderen én dieren met de natuur als inspiratie.


De Hartenplaats is inmiddels uitgeroeid tot een plek waar kinderen gezien worden, helemaal authentiek zichzelf kunnen zijn en waar ze (weer) in verbinding komen met zichzelf, de dieren en de natuur. 
De KinderKrachtClub, PonyPret en KinderKruidenSchool zijn mijn tools om kinderen vanuit speelsheid te laten ontdekken en groeien.

Nieuwsgierig naar mij en onze Hartenplaats?
Leuk! Voel je welkom

Onze minipaardjes

Na'vi

Na'vi is de regeltante van onze kudde. Zij zorgt altijd dat alle andere paardjes zich gedragen. Ze is een ontzettende knuffelkont en wil altijd dat je haar billen kriebelt!

Sunny

Sunny is ons zonnetje in huis. Ze begroet je dan ook vaak met een luide hinnik!

20200428_223521.jpg

Inka

Inka is ons grootste paardje. Ze is super lief, maar wel een beetje onhandig soms. Ze is erg nieuwsgierig en kriebelt je graag met haar wiebelende neus.

Senzi

Senzi is ons knappe blonde meisje. Ze is zo zacht en lief, maar ook heel grappig.

20200423_185935_edited.jpg

Odin

Odin is onze jongste knul. Hij is heel rustig en zacht en is graag op zichzelf. Hij kan heel goed naar je verhalen luisteren en met je knuffelen.

Cezar

Cezar is onze stoere jongen. Nou ja, wij zeggen altijd dat hij zo stoer is, dat vindt ie leuk, maar eigenlijk vindt hij veel dingen best heel spannend. 

Hero

Hero is bij ons geboren en is eigenlijk nog een beetje een boefje. Wel heeft hij de allerzachtste neus waar je heel veel kusjes op mag geven.

20190506_143336.jpg

Lexi 

Lexi is ons sterrenpaardje. Wij hebben met veel verdriet op 20 januari 2022  afscheid van haar moeten nemen, maar ze blijft voor altijd in onze herinneringen en harten.

bottom of page